Lillestrøm med uavgjort i årets første treningskamp

244
Gary Martin scoret målet for Lillestrøm under treningskampen mot Florø. Bilde: Wikimedia.

Den første treningskampen i 2018 ble kun en delvis suksess for Norgesmesteren Lillestrøm SK. Mot Florø Fotball spilte laget kun 1:1 foran rundt 300 tilskuere i LSK-hallen.

- Annonse -

Lillestrøm målscorer var Gary Martin. Engelskmannen, som returnerer til Romerike, sendte hjemmelaget i ledelsen etter 24 minutter. Den målgivende pasningen kom fra bekken Mats Haakenstad. Florøs Alioune Ndour utlignet for gjestene etter litt over en halvtime.

I andre omgang var Lillestrøm nærmest seieren, men Alexander Melgalvis traff kun stolpen. Dermed endte kampen uavgjort.

– Det betyr mye mentalt å få det første målet. Og det var godt å komme i gang med den første kampen. Vi har trent hardt, og jeg kjenner det i beina. Men jeg har aldri følt meg bedre trent enn jeg er nå. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Gary Martin til klubbens hjemmeside.

Kommentarer

kommentarer