Lincoln med ny stor bragd

207

Lincoln med ny stor bragd

Denne helgen spilles den 5. runden av FA Cupen, og det var allerede før runden klart at den kom til å bli historisk. Aldri før hadde to non-league lag vært videre til 5. runde. Lincolns fantastiske eventyr vil ingen ende ta. I dag slod de Premier League-laget Burnley 1-0, og er dermed det første non-league laget på 103 år som går til kvartfinalen i FA Cupen.

 

Lincoln City er det non-league laget som har kommet seg lengst i FA Cupen, siden Swindon i 1911-12-sesongen tok seg helt til semi-finalene. Før kampen sa overraskelseslagets trener at «vi slår dem kanskje èn av hundre ganger og det gjør det ekstra viktig å tro». Tro må de ha gjort, for laget fra Lincoln kjempet hele kampen gjennom. Og ett minutt før fulltid dukket helten deres opp på en klarering fra corner og headet inn det eneste og avgjørende målet. Navnet på helten er Sean Raggett, en 23 år gammel midtstopper født i Gillingham.

https://www.youtube.com/watch?v=s6qreiimeDs

- Annonse -

 

Den første cupbomben kom altså i 5. rundens første kamp, og da gjenstår det bare å se om cupbomben kan detoneres flere ganger.

 

Hvor langt kan Lincoln ta seg? Kan de skrive historie i kvartfinalen?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -