Lippi: Han er den beste treneren i verden

202

Lippi: Han er den beste treneren i verden

Den tidligere italienske landslagstrener Marcello Lippi er imponert over Carlo Ancelottis trenerkarriere.
Carlo Ancelotti, som har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Real Madrid i sommer, overtar trener ansvaret i Bayern München,etter at Pep Guardiola ikke fortsetter som trener for de tyske gigantene, etter sesongen er avslutt.  Den tidligere italienske landslagstreneren Marcello Lippi berømmer Ancelotti, som tidligere har vært ansvarlig for AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain og Real Madrid, og tror at han vil oppnå stor suksess på Allianz Arena, til tross for et voldsomt press fra supportere og klubbledelsen.
– Ancelotti er den beste treneren i verden. Han har vunnet VM-titler og mesterskap som spiller, og han har nesten vunnet alt som trener. Både hjemme og ute, sier Lippi. Hans enorme karriere som trener hjelper han mye i forhold til spillere, han ønsker å hente til klubben. . Han vet hvordan man skal håndtere de store stjernen.
Den 56 år gamle treneren har vunnet Champions League trofeet tre ganger. To ganger med AC Milan og en gang med Real Madrid.

Innlegget Lippi: Han er den beste treneren i verden dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -
- Annonse -