Lite sjanser i Østfold da Sarpsborg scorte sesongens første.

109

Kampen mellom to lag som begge hadde slitt med å score mål hittil i år,viste seg å bli sjansefattig og treg.

Etter 5 minutter fikk Luc Kassi stå alene på 5 meter og heade,men Sarp-keeper Kristiansen vartet opp med en meget bra redning.

Første omgang så ut til å ende 0-0,men i det 44 minutt ble det mye klabb og babb i Stabæk’s felt og Alexander Groven pirket kulen over streken.1-0 favør vertene.

Like etter pause ble Stabæk’s lynraske kant Ernest Asante spilt nydelig opp av Edvard Race,Asante la inn til Mehmeti som stanget ballen i mål,1-1.

Kampens neste sjanse kom i det 73 minutt da Sarp’s Thomassen banket ballen in i feltet og Morten Skjønsberg styrte ballen mot eget mål,men stopper-kollega Nicolai Næss reddet kaptein Skjønsberg med en god klarering.

Kampen ender 1-1 og begge lag tar med seg et poeng.