Liverpool forbereder et bud på Aubameyang

413
Borussia Dortmund skal være villig til å selge sin stjernespiller. Hvor Liverpool er igang med et bud. Foto: BVB

Borussia Dortmund har gått med på at klubbens stjernespiss Pierre-Emerick Aubameyang kan skifte klubb.

Den tyske storklubben virker å være lei av holdningene til den gambiske stjernespissen, og har gjort ham tilgjengelig for salg. Det ryktes om at flere klubber kjemper om signaturen til angriperen, og Liverpool skal allerede være i gang med å legge inn et bud på spissen.

- Annonse -

Jürgen Klopp har et stort ønske om å få til en gjenforening med sin tidligere elev i Borussia Dortmund, og har gitt beskjed til sine overordnede i å forberede et bud på angriperen. Ifølge Bild vil Liverpool bruke omlag millioner dollar bare i januar.

Liverpool skal være villig til å selge Daniel Sturridge før man går etter Aubameyang. Men broren til Aubameyang skal ha avvist et klubbskifte i januar.

– Han vil bare vinne og score mål. Han føler seg fortsatt hjemme i Borussia Dortmund. Men vi snakker ikke om et skifte i januar, sier han til Bild.

Den tyske storavisen hevder imidlertid på at Aubameyang vil bytte til januar, og at alle interesserte klubber må betale rundt 400 millioner kroner for spilleren. 28-åringen scoret 40 mål for Borussia Dortmund i fjor. Så lamgt denne sesongen har han scoret 17 mål i 19 kamper. Hans kontrakt med klubben går ut i 2020.

Kommentarer

kommentarer