Liverpool inntok tabelltoppen etter seieren over Fulham

145

Kontroversiell scoring da Liverpool slo bunnlaget Fulham 2-0 på Anfield.

Liverpool kan nok engang juble for tre poeng etter at de slo Fulham 2-0 hjemme på Anfield, etter scoringer av Mohamed Salah og Xherdan Shaqiri. Selv om scoringen til førstnevnte var noe av det kontroversiell, etter at dagens kampdommer Paul Tierney vinket av Fulhams Aleksandar Mitrovics scoring for offside. Liverpool slo lynrask på kontra, og tretten sekunder etter var ballen i nettet bak Fulham-målvakten og det sto 1-0 til vertene.

Bildene viser at det er «umulig», å se om det faktisk var offside eller ikke. Det var også noe kommentatorene på kampen også var enig med flere om.

– Det er helt umulig for meg å si om det er offside, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad da bildene rullet over skjermen, etter hendelsen. Også i Premier League-studio var det en samstemt gjeng som var enige om at var veldig marginalt.

Xherdan Shaqiri var på farten etter kvarteret spilt. Avslutningen var ekstremt god, men ballen gikk like utenfor stolpen til Sergio Rico i Fulham-målet. Spanjolen var også våken like etterpå når Salah ble spilt igjennom og alene med keeperen, men keeperen avverget situasjonen. Fulham var flere ganger farlig frempå, og kunne ha tatt med seg noe, men var ikke dyktig nok i siste fasen av spillet.

- Annonse -

Shaqiri ble matchvinner

Fulhams spanske keeper var god i dagens kamp, og var våken flere ganger i feltet. Sadio Mane testet spanjolen fra drøye 20 meter sender avgårde et skudd mot vinkelen, men Rico fikk hansken på ballen og ut til corner for Liverpool. Men like etter var det lite han kunne gjøre, når Andy Robertson slo et meget presist innlegg inn til Shaqiri som sto på bakerste stolpe. Denne gangen gjorde han ingen feil, og dunket ballen bak Sergio Rico. Dermed vinner Liverpool 2-0 og leder Premier League, før Manchester City, møter Manchester United senere i dag.

[pro_ad_display_adzone id=»45525″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -