Liverpool-kant i søkelyset til Wolfsburg

428

Lazar Markovic har ikke vært en markant skikkelse i Liverpool-drakten, og mye tyder på at han er på vei bort fra klubben i løpet av sommeren.

Som flere har hevdet, er det svært sannsynlig at Lazar Markovic ikke er i fremtidsplanen til Jürgen Klopp, og et mulig salg av spilleren er like om hjørnet. Ifølge Record skal den tyske Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg være interessert i å signere han. Men det er kun om Andre Schürrle ender opp med å ta turen til Borussia Dortmund. Den tidligere Chelsea-spilleren er nemlig sterkt ryktet til Borussia Dortmund, og Wolfsburg ser på Lazar Markovic som den naturlig erstatteren for tyskeren.

Flere klubber skal riktignok også være interessert i å signere spilleren. Både den Portugisiske klubben Sporting Lisboa og den tyrkiske klubben Fenerbache, som han var på lån hos de to sesongen, er begge interessert i serberen. Lazar Markovic har så langt spilt 34 kamper for Liverpool, og scoret tre mål.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -