Liverpool-katastrofe: Palace triumferte på Anfield

44
Eberechi Eze sørget for at Crystal Palace vant 1-0 på Anfield over Liverpool, og at titteldrømmen til hjemmelaget er i ferd med å forsvinne. Foto: Skjermdump, Youtube.

Liverpool hadde enorme sjanser, men misbrukte dem gang på gang, noe som endte med en stor skuffelse i form av et 0-1-tap hjemme mot Crystal Palace. En gave til Arsenal og Manchester City.

Jürgen Klopps perfekte avslutning i Liverpool ser ut til å smuldre opp.

Selv om Liverpool vant Carabao Cup, har det siden blitt et skuffende FA Cup-exit mot Manchester United, et 0-3-tap mot Atalanta i den første kampen i Europa League-kvartfinalen, og på søndag gikk det også galt i Premier League.

På Anfield kombinerte Crystal Palace vakkert etter et lite kvarter, og da kunne Eberechi Eze sende gjestene i ledelsen.

Det så ut til å bli enda verre da Virgil van Dijk skled, og ballen var på vei mot nettet, men i aller siste sekund reddet Andy Robertson på streken, så den akkurat ikke gikk i mål.

Wataru Endo traff tverrliggeren etter 27 minutter, og to minutter senere fikk Luis Diaz en stor sjanse, men presisjonen manglet igjen.

Liverpool fortsatte å presse, men uten å få uttelling.

20 minutter før slutt var det Diogo Jota som fikk en gigantisk mulighet, men ble blokkert.

Curtis Jones skjøt utenfor på en åpenbar sjanse like etter, og i tilleggstiden kunne ikke de fleste tilskuere på Anfield tro sine egne øyne da Mohamed Salahs forsøk ble reddet på streken av Tyrick Mitchell.

Joachim Andersen leverte også en flott kamp i Crystal Palace-forsvaret, som til slutt klarte å holde Liverpool unna i alle 97 minuttene.

Liverpool klarte dermed ikke å ta tilbake førsteplassen fra Manchester City, mens Arsenal nå også kan dra ifra.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger engelsk fotball