Liverpool-legende om eget lag: – De er et enkelt mål

284
Jürgen Klopp. Bilde: Fars News Agency, Wikimedia.

Liverpool-legenden Graeme Souness har kritisert Jürgen Klopps Liverpool-lag etter lørdagens 0-2-tap mot Everton.

Scoringer av Richarlison og Gylfi Sigurdsson sikret Evertons første seier på Anfield siden 1999. Samtidig har Liverpool for første gang på 98 år tapt fire hjemmekamper på rad i serien.

Laget har ikke bare tapt de siste fire hjemmekampenen, men de siste fire kampene i Premier League. Liverpools eneste seier de siste ukene kom i Champions League mot Leipzig.

Les også: Spiller hjemmekampen i Ungarn

Graeme Souness, som mellom 1978 og 1984 spilte 247 seriekamper for Liverpool, er kritisk til Liverpools prestasjon mot Everton.

– Det var en skygge av et Liverpool-lag. Seieren var fullt fortjent for Everton. De gikk inn for å være vanskelige å spille mot. Liverpool hadde mye ball, men det var mest tiki-taka-fotball, mens Everton gjorde jobben, sa Souness til Sky Sports.

– Everton fortjente det i dag, men som Liverpool-supporter er jeg dypt skuffet over mitt lag. Jeg mener det er ingen Liverpool-spillere i dag som kan si: “Jeg spilte en god kamp i kveld.” De er en skygge av et lag.

Les også: Mbappé eller Haaland: Hvem bør bli Real Madrids neste Galctico

Etter 25 kamper har Liverpool førti poeng, og ligger for øyeblikket på sjetteplassen i Premier League. West Ham på fjerdeplassen er fem poeng unna.

Souness er tydelig på at han er misfornøyd med formen til laget. 67-åringen mener Liverpools anseelse hos motstanderne har forandret seg betraktelig i det siste.

– Tenk på hva Liverpool har vært de siste tre årene – et lag ingen ville spille mot, og de var alltid styrende, superaggressive og må ha vært fryktelige å spille mot. Nå vil alle spille mot dem. De er et enkelt mål. Det gjør vondt å si det, konkluderer Souness.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer