Liverpool med et nytt bud på Keita

410

Liverpool vil gjøre et siste forsøk på å signere Naby Keita i løpet av de kommende dagene, det nye budet skal være på £ 70million.

Jürgen Klopp har ennå ikke sluppet taket på  RB Leipzig-vingen Naby Keita som er klubbens førstevalg denne sommeren, men så langt har klubben mislykkes i å hente Keita til Liverpool. Liverpool har allerede vært ute med to bud på £ 57m og £ 66m begge disse skal ha blitt blankt avvist av Leipzig på Keita.

Men den engelske avisen Daily Mirror-hevder at Klopp  skal ha lagt et press på styret i Liverpool til å gjøre et siste forsøk på  å få Leipzig til å gjøre forretninger. Keita er også opptatt av å flytte til Anfield og har fortalt sine representanter om at de bør  tvinge igjennom en avtale. Men i det siste skal pipa ha fått et annen lyd.

Rapporten legger til at Klopp bare ser andre steder hvis han har utmattet alle muligheter til å signere 22-åringen. Men de røde står overfor en tøff oppgave å få ham vekk fra Tyskland med klubbens sportsdirektør Ralph Rangnick og insisterer på at vingen, sammen med lagkamerat Emil Forsberg, ikke blir solgt under overgangsvinduet.

- Annonse -

«Det er viktig for oss at disse to spillerne spillerne blir her neste sesong. Og jeg kan forsikre deg om det. Dette er det eneste jeg er sikker på, sa han.

«Selv om det fortsatt skulle komme fem flere tilbud, vil dette ikke endre vår posisjon. Kanskje ikke alle har forstått dette.

«Selv om spilleren var to av de viktigste, ville jeg ikke selge ham. Han [Keita] vet at jeg setter stor pris på ham.»

Daily Mirror legger til at Klopp kunne vende seg til Schalkes Leon Goretzka hvis hans siste forsøk på å signerer Keita mislykkes. Men Liverpool kunne være for sent ute for etter rapportene er  Goretzka svært nære ved å signere med Bayern München.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -