Liverpool slo tamt Sunderland

90
Sunderland. Foto: Wikimedia

Liverpool slo tamt Sunderland

(Sunderland – Liverpool 0-1) Liverpool tok lørdag tre nye, særdeles viktige poeng mot et tamt Sunderland-mannskap. Utskjelte Lazar Markovic (20) ble den store helten for de rødkledde. 

Etter det pinlige poengtapet hjemme mot Leicester i forrige uke, satte Liverpool kursen mot Sunderland for å reise kjerringa. Noen festforestilling ble det derimot ikke. Et hutrende Stadium of Lights-publikum ble vitne til en uvanlig tam fotballkamp der hjemmelaget omtrent ikke skapte en eneste målsjanse. Kampen startet derimot på dramatisk vis da Lazar Markovic gikk i bakken innenfor 16-meteren. Dommer Craig Pawson unngikk utrolig nok å blåse og spillet gikk videre.

Det skulle derimot ikke ta lange stunden før bortelaget gikk opp i ledelsen. Nevnte Markovic var både dyktig og heldig da han overtok ballen inne i boksen og tuppet den forbi Pantimilion i Sunderland-buret. Et særdeles viktig mål for 200-millionersmannen som den siste tiden har høstet kraftig kritikk i media for sine varierende prestasjoner for Merseyside-laget.

Sunderland gjorde det ikke akkurat lettere for seg selv da Liam Bridcutt ble utvist tidlig i 2. omgang etter to gule kort. Hjemmelaget klarte ikke å reise seg og kampen ebbet dermed ut med tre viktige poeng for Brendan Rodgers mannskap i kampen om en topp 4-plassering.

- Annonse -

Fjorårets tabelltoer er for tiden inne i en god periode og står nå med kun et tap på ni kamper og en foreløpig 8. plass i serien etter 21 spilte kamper.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -