Liverpool spiller på vei til RBK!

576

Ifølge Liverpool Echo skal Liverpool-unggutten Pedro Chirivella skal gjennomføre den medisinske testen hos Eliteserie klubb.

Redaktøren James Pierce skal ha skrevet at Rosenborg har fått akseptert budet på Chirivella. Overgangsummen skal være på ca. 25,7 millioner kroner men kan øke til 37,5 millioner kroner hvis klausulene oppfylles.

Den 21 år gamle midtbanespilleren skal gjennomføre den medisinske testen hos Rosenborg kommende denne uken. I tillegg skriver Liverpool Echo at spilleren sannsynligvis sitter på tribunen i kampen mot Celtic på onsdag.

Ovenfor VG vil hverken Rini Coolen eller Stig Inge Bjørnebye kommentere saken, men de mener at spilleren passer bra inn i spillestilen til Rosenborg

Blir kalt «datamaskinen»

Pedro Chirivella kom inn for Liverpool i lørsdagens 4-1-seier over Manchester United. 21 år gamle Chirivella dro fra Valencia til Liverpool som 16-åring. I 2017 dro Chirivella på utlån til Go Ahead Eagles som spiller i den nederlanske toppdivisjonen. I 2018 spilte han for Willem II, som endte på 13.plass i den nederlandske toppdivisjonen. Han spilte der fast som sentral midtbane. I serien fikk han 31 kamper og fikk 3 målgivende pasninger. Chirivella har bare fått 5 førstelagskamper for Liverpool.

- Annonse -

Han er lenge blitt regnet som et stort og begavet talent og har blitt sammenlignet med Xabi Alonso og Xavi på grunn av hans overblikket og pasninger

Av tidligere akademitrenere i Liverpool, Frank McParland, fikk Chirivella kallenavnet «datamaskinen» på grunn av hans evner til å lese spillet og slå perfekte pasninger til medspillere.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -