Liverpool tilbyr Eto'o kontrakt

147

Liverpool ønsker å tilby Eto’o en 1 års kontrakt til den tidligere Chelsea spilleren. Dermed kan han ende opp som spisskollega med Balotelli.

Liverpool skal ha tilbudt Eto’o en kontrakt som kan bringe han til Anfield.

Liverpool skal fra før være nære ved å signere Balotelli fra AC Milan. Hvis disse overgangen går igjennom vil Brendan Rodgers sikre seg en sterk angrepsrekke før overgangsvinduet stenger.

Eto’o er tilgjengelig på free transfer etter at han forlot Chelsea tidligere i sommer. Han har allerede tiltrekt seg interesse fra flere klubber i Europa, Amerika og Midt-Østen.

- Annonse -

Det er allikevel hevdet at Eto’o vil forbli i England og Premier League etter hans opphold i Chelsea.

Ajax og Everton har allerede bekreftet sin interesse for Eto’o, men det ventes at Liverpool er i Pole Position til å lande en overgang for Kameruneren.

Liverpool skal ha tilbudt Eto’o en ukelønn på ca 930ooo kroner + en prestasjonsbasert bonus. Det skal også ha blitt tilbudt en automatisk forlengelse av kontrakten på 1 år avhengig av prestasjonene.

Skulle både Eto’o og Balotelli signere for Liverpool så vil de bli gjenforent for andre gang siden de spilte sammen i Inter.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -