Akershus 4.div: Lokalderbyet mellom Raumnes & Årnes og Fuvo2 endte 1-1

556

Raumnes_logo     fu vo logo

De første 5-6 min av kampen, skjedde det ikke så mye av betydning, men etter 7 spilte minutter, får hjemmelagets Marius Solhaug prøvd skuddfoten, skuddforsøket blir blokkert og var mulig innom en arm hos en av forsvarerne og det ble ropt på straffe, men dommer Jan Roar Skogstad, fra Rømskog, vinket spillet videre.

Tor-Martin Heglum får sendt avgårde et skudd etter 13 min, men siktet var ikke helt innstilt, og forsøket gikk til side for mål.

Etter 18 min, får Fu/Vo2 et frispark, ballen finner pannebrasken til Otto-Alexander Dahl, som header til venstre for keeper, Mathias Årstad Olsen. Det står 1-0 til bortelaget på Årnes Stadion. Forøvrig spilte hjemmelaget i motvind, og keeper Årstad Olsen slet ofte med å få ballen over midtstreken. Rett etter avspark for scoringen, ruller hjemmelaget opp et angrep der Mads Elvethun Hansen finner Tor-Martin Heglum, men Heglum treffer nettveggen til side for mål med headingen sin. Nære på en utligning der!

raumnes mot fuvo2       raumnes mot fuvo22

24 minutter er spilt, når Steinar Hofsrud header på et innlegg og keeper Andre Thomsen må ut i full strekk for å slå ballen til corner, ny stor sjanse for hjemmelaget, som forøvrig spilte sin første hjemmekamp på naturgress for året.

33 minutter ut i kampen, prøver Sander Tjærnås å finne sin lagkamerat Kristian Aarem med et innlegg, men sistnevnte rekker ikke helt fram med å få hodet på ballen, og ballen går til innkast. Rett etterpå, får Fredrik Autio sjansen med skuddfoten, men forsøket går utenfor mål.

36 minutter er spilt, når en god Tor-Martin Heglum hos hjemmelaget dribler av et par forsvarere, får ballen for langt foran seg grunnet et dårlig touch, og keeper Thomsen kan plukke opp ballen før Heglum rekker fram.

raumnes mot fuvo23       raumnes mot fuvo24

Lagene går til pause på stillingen 0-1.

De første minuttene av 2.omg, presser Raumnes & Årnes på for å få en tidlig utligning, og skaper noen halvsjanser. Etter 50 min, får Patrick Elvethun Hansen lagt inn ballen foran mål, men hverken Sondre Stranden Fagerli eller andre rekker helt fram for å få et treff på ballen, og innlegget går til innkast for bortelaget.

Etter timen er passert, får bortelagets Preben Finstad lagt inn til makker Mads Bentstuen Nordby, men Nordby skyter rett på keeper, og på returen blir det en duell mellom keeperen til hjemmelaget og Preben Finstad, der Finstad blir felt, mulig var det kontakt der, men dommeren gjør et riktig valg som ikke blåser straffe siden det virker som at han faller for lett.

christoffer lundhaug for fuvo2

Bildet: Christoffer Lundhaug, Fu/Vo2

Etter 70 min legger en god Fredrik Autio ballen foran mål og som nesten finner Patrick Elvethun Hansen, men hverken han eller andre får foten på innlegget og forsøket går til innkast for bortelaget. Et par minutter senere, får Anders Kvalness hos bortelaget prøvd skuddfoten, men keeper Årstad Olsen får en hånd på ballen og det slås til corner, bra redning!

Så etter 78 min, kommer utligningen når Fredrik Autio mottar ballen, og som skyter i mål til venstre for keeper og det står 1-1 til stor glede for hjemmepublikummet, fullt fortjent. 81 minutter er passert, når Sondre Fagerli finner Mads Elvethun Hansen med en flott pasning, men sistnevnte header til side for mål.

trenere for raumnes årnes

Trener Trond Johnny Lien ( nærmest) og assistenttrener, Reino Ingvald Autio, venter fortsatt på årets første hjemmeseier, som ikke kom i lokaloppgjøret mot Fu/Vo2.

5 min før slutt, får Sondre Fagerli lagt inn på et frispark, Tor-Martin Heglum flikker den videre med hælen, men forsøket går utenfor mål, stor sjanse for 2-1 ledelse.

Lokaloppgjøret ender med 1-1, noe som igjen betyr at hjemmelaget står fortatt uten hjemmeseier i årets sesong.