Löw advarer Manuel Neuer

707
Manuel Neuers agent har advart Bayern. FOTO: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw har advart Manuel Neuer at han snart bør begynne å spille for Bayern München, om han vil sikre seg en plass i troppen til VM.

Bayern München-keeperen Manuel Neuer har ikke vært på banen, etter han pådro seg et brudd i venstre foten i starten på sesongen. Selv om klubben har vært forsiktig i rehabiliteringsprosessen, har den tyske landslagssjefen advart han om at han snart må komme seg tilbake hvis han ønsker plass i troppen til VM i Russland til sommeren.

– Hvis enn spiller ikke spiller for klubblaget inn mot forberedelsene, så blir det vanskelig å ta han ut, sier Løw ifølge FourFourTwo.

– Når Manuel Neuer kom til oss på tirsdag sammen med Andy Kopke (keeper-trener). Og Dr. Müller-Wohlfahrt hadde vi en lang samtale med ham. Han følger fortsatt planen. Han er fortsatt ment at han skal spille for Bayern denne sesongen.

– Men i den nåværende fasen må han ikke trene på  maks. Han trener nå 90 prosent, og vil øke den til 100 prosent i løpet av denne uken, så han er klar.

- Annonse -

– På den måten har han fortsatt den nødvendige sikkerheten i treningsøktene. Jeg antar og tror at Manuel vil bli med til VM.Til tross for faren at Manuel Neuer ikke blir med i VM, mener Löw fortsatt at Marc-Andre ter Stegen kan være en full god erstatter.

Han har utviklet seg mye

– Hans første kamp for landslaget var litt blandet, men i de siste årene har han vært veldig, veldig bra. Han spilte en stor rolle i Confederation Cup. Han har vokst i Barcelona, ​​han spiller med en voldsomt selvtillit. Som målvakt er han veldig, veldig rolig, avslappet og fokusert.

– Du kan føle hans karisma. Han har gått gjennom en modningsprosess i Barcelona. Han er en personlighet som er veldig godt likt på laget. Vår følelse av han er at han legger stor vekt på å gjennomføre en god kamp, og det viser seg også hele tiden.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -