LSK-supporternes banner vekker avsky

290
Et banner til LSK-supporterne har skapt sterke reaksjoner. Bilde: Wikimedia.

Et banner fra Lillestrøms supportere under bortekampen mot Brann har skapt sterke reaksjoner.

- Annonse -

Bortefansen holdt opp et banner med symbolet til undergrunnsbanen i London og teksten “Mindt the gap”. Fra flere hold tolkes banneret som et stikk mot den 22 år gamle Brann-supporteren som fikk alvorlige skader under et t-baneulykke i Oslo i august og som måtte amputere foten.

– Kanarifansen har altså et banner med «mind the gap» Stikk mot Brannsupporteren som skadet seg i Oslo. For noe lavmål. Håper dere er flaue, Lillestrøm SK, skriver styremedlem i Bataljonen, Gjert Moldestad, på Twitter.

Den tidligere fotballeksperten Davy Wathne er enig.

– Kvalmende. Hinsides. Umenneskelig. Hvis det er budskapet, regner jeg med at personene bak aldri mer slipper inn på en norsk fotballarena, mener Wathne på det sosiale nettverket.

Lillestrøm SK tar et tydelig standpunkt på Twitter.

– Bare for å gjøre det helt klart: Lillestrøm Sportsklubb ønsker Brann-supporteren som ble skadet på Nationaltheatret stasjon alt godt, skriver klubben.

Mange LSK-supportere har også uttrykt sin avsky på banneret på både Twitter og Facebook, og tar avstand fra dette.

– Vi i Bøffelberget Lillestrøm tar sterk avstand fra banneret som ble brukt på bortefeltet i Bergen. Vi synes dette var direkte usmakelig og dette er pinlig for hele supportermiljøet i og rundt Lillestrøm, skriver styret i supportergrupperingen Bøffelberget på Facebook.

Kommentarer

kommentarer