Luis Suarez åpner for et comeback i Liverpool, savnet av fansen er stor

140

Luis Suarez er glad i FC Barcelona, ??men ville ikke utelukke  en retur til engelsk fotball og Liverpool engang i fremtiden.

Luis Suarez opplever stor suksess i FC Barcelona for øyeblikket. 29 mål har han allerede gjort denne sesongen, og det har fått flere av de andre storklubbene i Europa til å drømme om og hente han. Men det ser det ut til at dem kan glemme,  den 29-åringe  har det veldig bra i Barcelona, men han ville ikke utelukke en overgang til en viss Premier League-klubben i fremtiden, nemlig Liverpool.

– Hvor han var i tre og et halvt år før han flyttet til Spania i 2014, og han innrømmer at han savner atmosfæren og fans på Anfield Road.

«Du vet aldri hva som vil skje i fremtiden. Hvis jeg kommer tilbake til England, er det for å spille for Liverpool – ingen andre lag, «sier Luis Suarez til ESPN, ifølge Goal.com og fortsetter:

- Annonse -

«Jeg savner fansen. Stemningen er ubeskrivelig. «Rett og slett Ubeskrivelig». Alle som har spilt for Liverpool, vet hvor mye fansen betyr. Og fansen vet at de vil alltid være i mitt hjerte. » Luis Suarez scoret 82 mål på 133 kamper for de røde.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -