Lupo Martini sjanseløse i derbyet mot VfL Wolfsburg II

75

(Lupo Martini – VfL Wolfsburg II 0-5) Wolfsburgs byderby i Regionalliga Nord ble en klar affære. Sisteplassen Lupo Martini var sjanseløse mot serielederne VfL Wolfsburg II.

Etter kun litt over ett minutt tok favorittene ledelsen. Dennis Jungk headet et frispark forbi egen keeper. Lupo-spilleren hadde en dårlig dag på jobben: Noen minutter senere ble han hengende i gresset under en sklitakling og måtte byttes ut med ankelbrudd.

Lupo slet med gjestenes høye pressing og kom seg først bedre inn i kampen da VfL II begynte å overlate midtbanen til vertene og heller satset på overganger. Likevel var det Bundesliga-klubbens andrelag som stod for sjansene. Lupo ble kun farlige én gang da Phillip Menzel reddet et hjørnespark som ble slått rett på mål.

Blaz Kramer scoret hattrick på ti minutter og avgjorde kampen. Etter Lupos hjørnespark kontret VfL II og Kramer banket ballen i krysset. Etter en ny overgang ble spissen spilt gjennom og lobbet ballen over keeperen. Rett før pausen headet han et hjørnespark i nettmaskene.

I andre omgang tok VfL II det roligere. Kramer hadde en stor mulighet, men bommet alene med keeper fem minutter etter pausen. Drøye tjue minutter før slutt scoret spissen sitt fjerde mål.

Deretter skjedde det lite. VfL II vant meget fortjent og beholder førsteplassen i Regionalliga Nord. Lupo Martini er på sisteplassen og har kun teoretiske muligheter til å unngå nedrykk.