Lura forsterker

846

3 divisjonsklubben Lura har i dag signert det unge Sandnes Ulf talentet Thomas Fladmark Høyvik. Høyvik er en spiss om skal komme inn å hjelpe Lura å plukke mer poeng i høst sesongen. Høyvik er en 19 år gammel spiss som har spilt i Sandnes Ulf siden han var en liten guttunge, men ønsker nå nye utfordringer.

Det er ikke første gang Lura har hentet inn en spiller fra Sandnes Ulf, i 2014 gikk Axel Kryger til Lura for å få fart på karrieren, nå 3 år senere er han en av Bengt Sæternes sine viktigste menn i kampen om opprykk. Spillere som Andreas Dybevik(Sandnes Ulf) og Zymer Bytyqi (Viking) har også vært i Lura i sin barndom.

Vi fikk en prat med Lura trener Øystein Elvestad om deres nye spiller

Dere henter inn en ung spiss fra Sandnes Ulf hvor viktig er det å få inn en spiss som kan score en del mål ?

- Annonse -

– Som trener er man alltid på jakt etter nye spillere. Det viktigste for oss er at vi føler oss sikre på at de passer inn i vår gruppe og har ambisjoner om å utvikle seg. Thomas er en spiller som har fremtiden foran seg, og vi skal hjelpe han på veien i å nå sine mål som fotballspiller. Forhåpentligvis hjelper han oss allerede i høst med mål og målgivende. Vi gleder oss til å se han i aksjon for LURA!

Beskriv Høyvik som spiller?

– Spennende spiss som er god til å møte, samtidig som han har fart. Han altså kan brukes både som bakromsspiss og møtende spiss. Det gir oss flere strenger å spille på i høst.

Ligger det flere forsterkninger i luften?

– Vi er i dialog med et par andre spillere, men det viktigste for oss i Lura er å beholde de som allerede er i klubben. Vi ønsker alltid gode spillere med ambisjoner velkommen, men vi er på ingen måte desperate etter å få tak i nye spillere. Skulle det dukke opp et par nye er det positivt for konkurransen, men om vi beholder gjengen som allerede spiller hos oss er det mer enn godt nok!

Hvor viktig er Sandnes Ulf for Lura?

– Sandnes Ulf er svært viktig for Lura IL. Dessverre er ikke rekrutteringen i Lura god nok pr dags dato, men det jobbes internt med å bedre dette. Klubben ønsker å sende trenere på kurs for å få plass en generell kunnskap om hvordan man utvikler spillere og lag. Heldigvis har vi et svært godt forhold til Sandnes sitt flaggskip. Vi har god dialog med trenere på A Lag, rekruttlag og juniorlag. Spillere i Sandnes Ulf som trenger miljøskifte eller et nytt læringsmiljø kommer ofte til oss, og det er ikke uten grunn at langt over halvparten av spillerne hos oss har en fortid i Sandnes Ulf. Vil gjerne benytte anledningen til å takke Sandnes Ulf for samarbeidet!

Blir det 3 divisjonsspill for Lura også neste sesong?

– Vi har klare ambisjoner om å holde oss i divisjonen. Vi avsluttet vårsesongen på best vis, og skal jobbe knallhardt for å beholde plassen. Når det er sagt er det en liga med mange gode lag og spillere, så det blir tøft! Vi har uansett tro på oss selv og tror vi klarer å holde oss.

Også hovedmannen selv Thomas Høyvik svarte oss.

Du valgte Lura, hvorfor?

  • Det var nok, bare at eg trengte en forandring, slet med motivasjon.

 

Hva tror du at du kan bidra med i laget?

 

  • Kan bidra med mye ofensivt, mål og målgivende. Lura har hatt problemer med spissposisjonen.

 

Har du noen gang tenkt å komme tilbake til Sandnes Ulf igjen i et punkt i karrieren?

 

  •  Det e ikke noe eg tenke på akkurat nå, nå e det Lura så telle.

 

Redder Lura plassen i 3 divisjon?

 

  • Ja, det e eg heilt sikker på.

 

 

 

Høyvik spiller ikke morgendagens match mot Brodd, men det kommer til å bli en tøff kamp for Elvestad og resten av Lura.

 

 

18:00 Midjord Stadion Brodd – Lura

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -