Må hente tilbake egen spiller for å klare UEFA-krav

540

Sevilla er på desperat jakt etter å hente hjem en spiller som er kommet opp gjennom deres akademi, for å kunne møte UEFAs kvalifikasjonskriterier. Andalusia-klubben vil ikke kunne levere deres spillerliste til Champions League uten flere egenproduserte spillere.

Ifølge goal.com ønsker de å legge inn et bud på Jesus Navas i Manchester City, selv om de er favoritter til å få han tilbake gratis når hans kontrakt i Manchester går ut neste sommer.

Sevilla har ikke kunne signere tilbake Jozabed fra Rayo Vallecano på grunn av en alvorlig skade, og de har også prøvd seg på Luis Alberto i Liverpool, men de vil ikke selge for under ni millioner euro. Alberto har de to siste sesongene vært utlånt til Malaga og Deportivo La Coruna.

Navas, som ble født i Sevilla og kom til klubben som 15-åring, er fortsatt en stor favoritt blant klubbens fans. Sevilla tror de kan få kjøpt han tilbake for 15 millioner euro.

- Annonse -

 

Bilde: Kan Jesus Navas være på vei hjem til Sevilla? (Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -