Madrid-derby – som en finale!

166

MAS QUE UN PARTIDO (mer enn en kamp)

La Liga er i gang igjen etter landslagspausen. Rundens desiderte høydepunkt er kampen mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Madrid-derby er alltid en spesiell kamp og det er bare El Classico som overgår denne kampen. Denne sesongen er det flere aspekter som gir spenning.

Dagens aviser kaller kampen en finale. Grunnen er så klart at dette er en kamp ingen har råd til å tape. Det er bare seier som er godt nok for ikke å bli hektet av i tittelkampen. Utgangspunktet er at begge Madrid-lagene er 8 poeng etter Barcelona. Om Barcelona vinner dagens oppgjør mot Leganes, vil taperen av denne kampen ligge 11 poeng bak.

Det er en del som ikke er som det pleier å være hos begge lagene. Real sin fryktede angrepstrio (BBC) er ikke intakt. Bale har vært mye skadet og er det fremdeles. Ronaldo måtte stå over de 4 første ligakampene pga. karantene. Benzema har også mye skader og også ute av form. Tilsammen har trioen scoret 4 mål på 11 kamper. Det er ekstremt svakt. Isco og Asensio er de spillerne som har vist best takter for Real så langt denne sesongen.

- Annonse -

For Atletico gjelder noe av det samme. Griezmann har vært lagets mål-garantist. Hittil i sesongen har han kun 2 scoringer, noe som er langt etter skjema.

Kampen spilles på Atleticos nye stadion – Estadio Wanda Metropolitano, ganske sentralt i Madrid. Real har ca. 12 minutter å kjøre med buss fra Santiago Bernabeu og dette er lagets første kamp på denne banen. Kampstart lørdag 18/11 kl. 20.45. Anbefales for alle som er glad i fotball. Dette blir et tøft oppgjør mellom to gode lag, som også har spilt 2 champions league finaler mot hverandre de siste årene. Det spilles om å henge med i tittelkampen, best i byen og en historisk rivalisering.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -