– Ville vært defensivt å ikke tro på opprykk

603

– Ville vært defensivt å ikke tro på opprykk

Mads Hansen har etterhvert blitt et kjent navn i norsk toppfotball, og han er kanskje mest kjent for tiden i Fredrikstad og Mjøndalen. Mads vendte hjem til Mjøndalen i 2013, og har siden da spilt for bruntrøyene. Han har sammen med Christian Gauseth ledet programmet ”2mot1” på TV2, og har vært med på et historisk Mjøndalen-opprykk til Tippeligaen i 2014. Nå står Mjøndalen klare for en ny sesong i OBOS-ligaen.

– Det uttalte målet har vel vært å rykke rett opp igjen. Det vil være defensivt å ikke ha det som mål etter nedrykk fra Tippeligaen.

Hva er din personlige målsetting for neste sesong?
– Jeg har ikke satt meg noen spesielle mål enda, men jeg ønsker jo så klart en så god sesong som mulig. Jeg håper på å hjelpe klubben til å rykke opp.

I 2016 har også TV-serien ”Alle Gutta” blitt en realitet på TV 2 Zebra. Der har laget med seg et kamerateam nesten over alt.

– Det var egentlig ganske greit, og man ble fort vandt til det. På kamper er det alltid kameraer uansett. Det var litt rart på trening i starten, men vi ble fort kjent med kameramennene og de ble en del av gjengen. De var veldig flinke til å ta lite plass.

- Annonse -

Hvem får for lite og for mye oppmerksomhet i norsk fotball?
– Det er et vanskelig spørsmål, men den jeg synes får for lite oppmerksomhet er Mohamed Ofkir i Lillestrøm. En god spiller og fortsatt ganske ung. Har ikke lest som mye om han.

Hvilket lag har de beste supporterne i OBOS ligaen (bortsett fra Mjøndalen)
– Akkurat nå kan jeg ikke se noen som peker seg spesielt ut.

Mads har også fått tilbud om spill i utlandet tidligere, men valgte å ikke ta sjansen.
– Jeg fikk et tilbud fra Kalmar da jeg signerte for Fredrikstad.

– Tippeligaen var det klare målet hele tiden, og med tilbud derfra var valget lett.

Hva ville du heller gjort:

  • Vinne Champions League med Mjøndalen, men ikke kunne spille på grunn av skade
  • Være kaptein gjennom hele turneringen, men ryke ut i semifinalen
    Det å være kaptein er ikke så viktig for meg, så å vinne turneringen hadde vært et lett valg. Selvfølgelig hadde det vært kjipt å miste finalen.

 Hva er ditt beste Mjøndalen-minne?
– Det må bli opprykket til Tippeligaen.

– Nå skrev jeg nettopp under på en ny tre-årskontrakt. Jeg trives veldig godt i Mjøndalen og i Drammen, så det skal mye til om jeg ikke avslutter her, svarer Mads på spørsmål om hvordan han ser for seg karrieren videre.

Hansen har sammen med Christian Gauseth vært programleder for programmet ”2mot1”, og det er mange sportsinteresserte som følger programmet tett.

– Det blir ikke den tradisjonelle 2mot1 i år, men det blir en variant med meg og Christian (Gauseth). Mer skal jeg ikke røpe.

Foto: RBnett

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -