Mahrez signerer ny 4-års kontrakt

158
Riyad Mahrez har gjennom hele sommeren vært linket til Arsenal. Nå har han satt en stopper for ryktene og signert en ny 4-års kontrakt med Leicester. Foto: Wikimediacommons

Mahrez signerer ny 4-års kontrakt

 

Fjorårets ligamester i Premier League kunne i går kveld slippe nyheten om at midtbanejuvelen Riyad Mahrez har skrevet under en ny kontrakt. Denne avtalen skal sikre at mannen som ble kåret til «Årets Spiller» i ligaen i fjor, holder seg på King Power Stadium frem til 2020.

Det har vært en lang sommer for mange av Leicesters fans. Ikke uventet har mange av de spillerne som var med på å vinne klubbens første Premier League trofé vært linket bort til andre klubber. Superduoen Jamie Vardy og Riyad Mahrez var lenge ryktet å være på vei til ligarival Arsenal, mens N’Golo Kante ble linket til Chelsea. Vardy satte en stopper for ryktene da han vendte tilbake fra et mislykket EM, og like etterpå signerte en 4-års kontrakt med «The Foxes».

Noe lengre tid skulle det ta før Kante beviste at det var hold i Chelsea-ryktene. Den franske landslagsspilleren fullførte sin overgang til de blå i London 16. Juli. Og nå, over en måned senere har Riyad Mahrez gjort som sin makker Jamie Vardy. Det må kunne sies å være noe overraskende, hvis det virkelig var sant at både Arsenal, Barcelona og Real Madrid ønsket seg 25-åringens underskrift. For Leicester fansen må det føles som å ha signert en stjernespiller på nytt.

- Annonse -
Leicester med treg start på sesongen

Mahrez og co. har startet den nye sesongen noe tregt, etter tap for både Manchester United i Community Shield og tap for nyopprykkede Hull i ligaåpningen. Mahrez scoret riktignok på straffe i kampen mot Hull, men måtte se seg slått da dommeren blåste av for full tid. Kanskje kan denne avklaringen rundt hans fremtid gjøre det lettere for den unge midtbanespilleren å holde 100% fokus på banen. Og forhåpentligvis finner han tilbake til den formen han viste hele Premier League i fjor.

Leicester skal i år spille Champions League, og det er vel ingen tvil om at Mahrez vil være en viktig spiller. Neste kamp i ligaen spilles førstkommende lørdag mot nettopp Arsenal.

 

Fikk du ikke med deg Leicesters første kamp i Community Shields historie? Du kan lese referat fra kampen her.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -