Maik Walpurgis er ferdig i Dresden – Christian Fiel overtar

117
Den tidligere Dynamo Dresden-spilleren Christian Fiel har blitt lagets nye trener. Bilde: Kochel86, Wikimedia.

Dynamo Dresden har sparket sin trener Maik Walpurgis. Klubben kunngjør oppsigelsen på sin nettside. Walpurgis’ etterfølger er den tidligere Dresden-spilleren Christian Fiel.

I tillegg til Walpurgis har også assistenttrenerne Ovid Hajou og Massimilian Porcello blitt sagt opp.

– Oppsigelsen til Maik Walpurgis og sine assistenter er for oss det eneste alternativet i denne situasjonen. Det er ikke bare oppnåelsen av våre mål som er truet, men vi har også mistet troen på å være suksessrike i denne konstellasjonen. Den sportslige utviklingen til laget og styrten på tabellen er bekymringsfull, sier Dresdens sportssjef, Ralf Minge, til klubbens nettside.

Walpurgis ble ansatt som ny Dynamo-trener i september etter at klubben hadde sparket Uwe Neuhaus. Klubben har vunnet kun én av de siste ni kampene. I seks av de siste ni kampene klarte Dresden ikke å score mål.

- Annonse -

Walpurgis’ etterfølger blir fra torsdag av Christian Fiel som får kontrakt fram til sommeren 2021. Den tidligere midtbanespilleren spilte fra 2010 til 2015 i Dresden. Fiel trente ungodmslag til Dynamo og var vikartrener for førstelaget etter at Uwe Neuhaus hadde fått sparken.

– Jeg er veldig takknemlig for at Christian Fiel har sagt ja til å bli hovedtrener i denne utfordrende situasjonen. Det har lenge vært et ønske å gi «Fielo» dette ansvaret en dag. Vi har sammen jobbet mot dette. Han har alt man trenger for å ha suksess som trener på proffnivået. At han får ansvaret tidligere enn planlagt, skyldes den nåværende sportslige situasjonen, siteres Minge på Dresdens hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -