Mainz nye forsvarsspiller: Vil gjerne til Napoli

182

Giulio Donati  har bare vært i Mainz i nøyaktig to måneder, men allerede nå , skal han være klar til å returnere til Italia om det skulle dukke opp et tilbud. 

I Januar 2016  hentet Mainz den italienske 26-åringen Giulio Donati fra Bayer Leverkusen, hvor klubben håpet de hadde sikret seg en spiller for fremtiden.  Men det er ikke nødvendigvis helt sant,  for etter bare å ha vært i klubben i to måneder, forteller Donati nå at han er klar til å returnere til Italia, hvis Napoli ringer.

– Jeg vil gjerne reise tilbake til Italia, og Napoli er en fantastisk klubb.Det ville være en ideell løsning for meg, sier Donati til Radio CRC.  Donati sier det er spesielt Napoli trener Maurizio Sarri som er attraktiv å arbeide med.

– Maurizio Sarri minner meg mye om José Mourinho, som er en mester på å skape den perfekte atmosfæren for alle i klubben, sier Donati. Den italienske høyrebacken har vært i tysk fotball siden 2013, da Bayer Leverkusen kjøpte han i fra Inter.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -