Mainz signerer Nigel de Jong

135
Mainz 05 bekrefter å ha signert Nigel de Jong. Bilde: Wikimedia.

Den tidligere nederlandske landslagsspilleren Nigel de Jong har signert for Bundesligaklubben Mainz 05. 33-åringen, som vant sølv i VM 2010 med Nederland, har signert en kontrakt til juni 2018.

- Annonse -

De Jong kommer fra Galatasaray, der han ikke fikk spille denne sesongen. Nederlenderen er godt kjent med Bundesliga: Fra 2006 til 2009 spilte han 66 kamper (2 mål) for Hamburg. De Jongs andre klubber har vært Ajax Amsterdam, Manchester City, AC Milan og Los Angeles Galaxy. For landslaget har de Jong så langt spilt 81 kamper (1 mål). Sist spilte han for landslaget i mars 2015.

– Nigel de Jong er en leder og en kriger, men også en veldig profesjonell spiller. Han skal hjelpe laget med sin store erfaring og sin karakter i den andre halvparten av sesongen. Vi er glade for at vi klarte å signere en spiller som har så mye kvalitet, sier sportsdirektør Rouven Schröder.

I Mainz skal den defensive midtbanespilleren bidra til å holde klubben i Bundesliga. Det nedrykkstruede laget, som tidligere hadde signert Anthony Ujah, ligger kun to poeng foran nedrykk.

– Jeg liker historien til Mainz 05, fordi klubben har selv klart å etablere seg i Bundesliga. Jeg vil hjelpe laget og klubben til å oppnå sine mål i denne sesongen. Jeg vil takke Rouven Schröder og trener Sandro Schwarz for denne muligheten. Og jeg er glad for å være tilbake i Bundesliga, en av Europas beste ligaer, sier de Jong.

Kommentarer

kommentarer