Make FFK Great Again

492

Make FFK Great Again

Noen har hatt lyst til å kaste skjerfet sitt i Vesterælva, noen har villet klippe i stykker sesongkortet sitt, noen har sett seg fornøyde med at de ikke er HamKam supportere, og noen klager fortsatt på Lars Grorud. Bidra til at 2017 sesongen blir et lysbetont og seiersrikt år for FFK, skriver ihuga FFK-supporter Markus Engen som håper fansen blir med på gjøre FFK «great again»

Here we go again, The same procedure as every year, James!

Så er vi her igjen. Nytt år, ny trener, et dusin av spillere og ny sesong foran oss. Samme som alltid. Egentlig er dette en reprise fra de foregående årene, men selv om starten er lik, så får vi jo inderlig håpe at sesongen blir annerledes? Eller skal vi være gretne pessimister og håpe på at vi blir reddet av en elektriker fra Grimstad i år?

Noen har vasket av seg det gamle, noen har festet på en fotlenke og har det værende en stund og noen venter fortsatt på lysere tider.

- Annonse -

De siste sesongene har vi gått temperamentsfulle og irriterte ut av stadion og det med god grunn. Laget i vårt hjerte har simpelthen ikke prestert overhode og sendt oss skuffende til sengs uke etter uke. Noen har hatt lyst til å kaste skjerfet sitt i Vesterælva, noen har villet klippet i stykker sesongkortet sitt, noen har sett seg fornøyde med at de ikke er HamKam supportere, og noen klager fortsatt på Lars Grorud.

Til syvende og sist så går det jo bra. Hvert fall sånn passe bra, for vi har ikke rykket ned, og takk gud for det. Vi legger oss under senga en halvtimes tid, tar en upper ten med to isbiter, ser et bilde av pokalskapet til nabobyen, rusler bort til Svend Anders på stadion, fornyer sesongkortet og er på plass igjen til hjemmekamp og stor ståhei etter påske.

Mens noen fortsatt ikke er like i hundre over at Andrea Loberto ble ny hovedtrener, så er det fortsatt noen av oss igjen som finner fram skjerfet etter en kort dvale i skuffen og som har trua på laget som vi siden Gerhardsens dager og til og med lenge før det, elsker mer enn vår vakre kjæreste. For vi drar vell ikke på stadion fordi vi slipper oppvaska på søndagen vel?

Andrea Loberto og Aleksander Olsen skal altså forsøke forhindre oss i å fargelegge Vesterælva med rød/hvite skjerf, klippe i stykker sesongkortet tidlig i mai og hindre oss i å bli HamKam-supportere. Med Loberto fra Italia og Olsen fra Plankebyen så gleder jeg meg til Parmaskinke, pølse i vaffel og flust av tre poengere og jeg håper flere følger etter med optmismen på innelommen.

Men opprykk klarer de ikke uten vår støtte. Helt siden 1903 har supporterne med rød hvitt hjerte støttet laget i tykt og tynt. Det har vært braktap, kalasseire, kjedelige 0-0 kamper, nedrykk, opprykk og cupfinaler og en rekke seriemesterskap. Mannsterke har vi løftet skjerfet i været og synget for full hals. For Fredrikstad….står vi en for alle og alle for en. For en ting kan ingen eller hvert fall et få tall i Norge matche oss mot, engasjementet på og utenfor stadion er der uansett divisjon – både på godt og vondt. Det må vi fortsette med i 2017, men helst ikke det vonde da. Jeg skal hvert fall gjøre det jeg kan som supporter, så håper jeg flere følger etter. Sammen står vi sterke, for Fredrikstad!

Sammen gjør vi FFK «great again»!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -