Målfest i Bielefeld – Fürth forverrer Duisburg-krisen

122
Bundesliga 2 logo

I en målrik kamp vant Arminia Bielefeld 5-3 mot Jahn Regensburg. MSV Duisburg tapte 0-1 mot Greuther Fürth.

Arminia Bielefeld – Jahn Regensburg 5-3

Begge lag scoret i løpet av de først ti minuttene. Marco Grüttners fine scoring sendte Regensburg i føringen etter kun to minutter. Fem minutter senere utlignet Julian Börner etter et hjørnespark.

Bielefeld var deretter best. Andreas Voglsammer skled ballen i mål og sendte hjemmelaget i ledelsen. Ut av ingenting utlignet Jann George etter et innlegg. Kort tid etter sørget Regensburg selv for Bielefelds ledelse. Keeper Philipp Pentke ville plukke en lang ball som Benedikt Saller ville heade tilbake til ham – og ballen trillet i åpent mål.

Sallers selvmål var kampens femte scoring i løpet av den første halvtimen. Deretter roet kampen seg, og det ble ingen flere scoringer før pausen.

Rett etter pausen fortsatte lagene å score. Denne gangen var det på nytt Grüttner som satte ballen i mål og utlignet for gjestene.

Deretter hadde begge lag gode muligheter, men det ble ingen flere scoringer på over en halvtime. Først to minutter før slutt sørget Fabian Klos for Bielefelds ledelse, og på overtid avgjorde Patrick Weihrauch kampen for godt.

MSV Duisburg – SpVgg Greuther Fürth 0-1

Den eneste scoringen mellom Duisburg og Fürth kom allerede etter litt over ett minutt. Gerrit Nauber skled og mistet ballen som siste mann. Tobias Mohr gikk alene mot keeper og gjorde ingen feil.

Etter baklengsmålet trengte Duisburg litt tid, men tok etter hvert styringen. Hjemmelaget hadde noen brukbare muligheter før pausen, men maktet ikke å score.

Etter pausen utviklet det seg en åpen kamp med avslutninger på begge sider. Fürth fikk grei kontroll mot slutten, og klarte å sikre tre poeng. Fürth ligger foreløpig på toppen med åtte poeng. Duisburg er sist og har hverken mål eller poeng.