Målrike oppgjør i Rogaland krets, 4.div avd. 1; Vegard Meling Nesse med 3 mål for Randaberg

244
Fra venstre: Glenn Ivan Pedersen og Vegard Meling Nesse, Randaberg. Foto: Marius Naustdal Storevik, privat

Fotballen har allerede begynt å rulle i Rogaland krets og i 4.div, avd. 1, ble det noen målrike kamper i serierunde 2.

Varhaug banket Brusand 7-0, og Sola banket Stavanger også med 7-0. Randaberg fikk Egersund 2 på besøk, der hjemmelaget vant 7-1.

fotballnerd.no fikk noen ord fra 3-målsscorer, Vegard Meling Nesse, kaptein på Randaberg:

Da var eit revansjelystent Randaberg som tok i mot ungguttane til Egersund heima i andre runde i årets fjerde divisjon. 3-0 tapet for SIF i serieopningen var eit stort nederlag og Randaberg var ivrige på å revansjera seg og komma seg på beino igjen. EIK på si sida kom i frå ein sterk 1-0 seier mot Klepp i serieopningo med sitt unge mannskap.

Kampen opna jevnt der EIK viste seg som eit spelande og godt teknisk lag med mange friske og kvikke bein. Randaberg på si sida prøvte å få kampen i deira spor med stor spelelyst, løpskapasitet og tempo. Da får Randaberg betalt for når dei midtveis i første omgong skorer to kjappe mål med Glenn Ivan Pedersen og Vegard Meling Nesse etter fine spel og gjennomløp bak EIK sitt forsvar. Randaberg går fortjent til pause med 2-0.

Andre omgong starte på best mulig vis for Randaberg då ballen nok ein gong blir spelt bak forsvaret til EIK og Vegard Meling Nesse spring igjennom og skorer sitt andre for dagen aleina mot EIK’s målvakt. Lufta går litt ut av ungguttane til Egersund etter dette og Randaberg styrer fullstendig ut omgangen. Halvveis i andre omgong kjem fira tette mål. Først 4-0 ved Joakim Holter etter ein godt slått corner frå Håvard Vindenes. Deretter kjem Håvard igjen fri på kanten minuttet etterpå og serverer Glenn Ivan Pedersen inne i boksen som kan gjer sin andre skoring og 5-0.

Deretter får Egersund eit trøstemål etter litt klabb og babb i boksen minuttet etterpå igjen. I da 69 minutt får Randaberg frispark frå 20m som Vegard Meling Nesse bruker til å bøya over muren og opp i krysset for sitt hat-trick denne kvelden. Vegar Ludvigsen avgjer matchen aleina med keeper på tampen etter eit flott gjennomspel av midtbanemaestro Benjamin Brekke Munkvold. 7-1 og ein flott oppvisning frå Randaberg i årets første heimakamp, avslutter Nesse til fotballnerd.no. Vi ønsker lykke til videre i sesongen!

Pr. 11.april står Sola og Bryne 2 med full pott og 6 poeng etter 2 kamper, mens Hundvåg, Vardeneset og Brusand står med 0 poeng. Varhaug og Rosseland har 3 poeng og en kamp mindre spilt.