-Målsettingen er å rykke opp

120
Geir Nordby er Røa-trener. Foto: Røa, foto etter tillatelse

Geir Nordby og Røa fikk en flott start på sesongen med 3-0 seier over Amazon Grimstad i pinsehelgen. Han legger ikke skjul på at målet denne sesongen er opprykk.

-Målsettingen vår er å rykke opp. Skal vi klare det må vi trene godt, spille godt og prestere i hver eneste match. Vi må være skjerpet i hver eneste kamp, sier Nordby til Fotballnerd.no.

Han føler at laget har mye å gå på til tross for overbevisende 3-0 seier i åpningen.

-Det var deilig å få dratt i land en seier. Vi hadde god kontroll. Resultatmessig har vi mer inne. Vi kunne scoret flere mål og var litt upresise. Jeg tror nok at spillerne var litt preget av at det var seriestart og hadde litt høye skuldre, sier Nordby.

- Annonse -

NB! Her kan du se Røa-målene.

Lørdag venter Åsane i ny kamp. De åpnet sesongen med 0-4 tap for Hønefoss.

-Det blir en ny opplevelse for oss. Vi har aldri spilt mot dem tidligere. Heldigvis har jeg fått sett dem på video og fått et inntrykk av hvordan de spiller, sier Nordby og fortsetter:

-Jeg vet at de kan prestere godt på sitt beste. Vi er nødt til å være skjerpet siden de helt sikkert vil revansjere seg etter tapet mot Hønefoss, sier Geir Nordby.

NB! Her kan du se målene til Hønefoss

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -