Manager går hardt ut mot Arsenal-stjerne

204
Kai Havertz blir beskyldt for å falle for lett av Bournemouth manageren. Foto: Skjermdump, Youtube.

Kai Havertz har vært i søkelyset flere ganger denne sesongen i situasjoner om et mulig straffespark. Lørdag skjedde det igjen.

Den tyske landslagsspilleren fremprovoserte et straffespark i kampen mot Bournemouth, men det var langt fra alle som var enige i avgjørelsen om å peke på straffemerket.

Arsenal-profilen fikk kritikk fra Bournemouths manager, Andoni Iraola, for å falle altfor lett og søke kontakt i situasjonen.

– Jeg synes ikke at spillet skal gå i den retningen som det har gjort med straffesparkavgjørelser. Havertz er den som prøver å finne kontakten. Han jager ikke ballen for å score et mål, sa Iraola ifølge The Telegraph.

- Annonse -

Les også:

Tidligere City-spiller sliter – har 27 kroner på kontoen

Blackburn beholdt plassen: – Fantastisk følelse

Haaland skriver Premier League-historie

– Hvis vi gir et straffespark for det, må jeg som trener bare si at mine spillere også bør prøve å henge igjen beinet neste gang.

– Hvis man er de som sitter med VAR, sier de kanskje at det ikke er straffespark, men de tenker kanskje også at det er kontakt, så de kan ikke annullere det.

Etter kampen sa Bournemouth-keeper Mark Travers at det var kontakt i situasjonen. Han mente dog også at Havertz selv søkte kontakten.

Selv sa Havertz at han kjente kontakten og deretter gikk i gresset.

Arsenal endte med å vinne kampen 3-0.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger engelsk fotball

Arsène Wenger: – Vi kjempet som gale for å hente ham

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -