Manchester United byr på svensk midtstopper

463
Benfica
Benfica logo

Svenske Aftonbladet melder i dag at Manchester United har lagt inn et bud på 20 millioner pund på Benficas svenske midtstopper Victor Lindelöf. 

Avisen siterer “portugisiske kilder” som melder at den engelske storklubben har lagt inn et bud. Det rapporteres også fra de samme kildene at Juventus, Bayern, Barcelona og Real Madrid er interessert i den svenske forsvarsspilleren.

Lindelöf skal ifølge Aftonbladet ha en utkjøpsklausul på 23 millioner pund. Benfica ønsker visstnok å fornye kontrakten til midtstopperen som nylig ble uttatt i den svenske EM troppen.

Midtstopperen har imponert i Benfica drakten det seneste året og er nå et soleklart førstevalg i forsvaret til den portugisiske toppklubben. Svensken kom inn på laget på grunn av skader og har siden ikke sett seg tilbake. For øyeblikket holder han lagets kaptein Luisao ute av laget.

- Annonse -

Lindelöf blir beskrevet som en stor, sterk og fysisk midtstopper som er uvanlig rolig med ballen i beina. Han er en spiller som dominerer boksen både i defensiv og offensiv sone.

Han er en del av den nye svenske generasjonen spillere, og var en viktig brikke i U-21 laget som vant EM i fjor, hvor de slo Portugal i finalen. Lindelöf kom med på turneringens lag, og imponerte mange med sin fleksibilitet da han spilte de fleste kampene på høyreback.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -