Manchester United-stjerne blir kritisert: «Han er dårligere enn Martial»

280
Photo by Alessio Festa on Unsplash

Manchester United fikk et veldig skuffende resultat mot West Bromwich i Premier League. Det gikk faktisk ikke mer enn to minutter før Mbaye Diagne scoret og ga dermed Sam Allardyces lag en overraskende ledelse i oppgjøret. Det var tydelig å se at West Brom hadde lest på leksa, og gikk direkte i strupen på favorittene fra den røde delen av Manchester.

Skuffende resultat

Men etter hvert som kampen og minuttene gikk, klarte United å komme tilbake i kampen, og rett før pause fikk Fernandes drømmetreff på hel volley. Sam Johnstone i West Bromwich-buret hadde ikke sjans, og dermed gikk lagene til pause med ett mål hver.

Manchester United hadde ballen mest etter pause, og presset på etter en utligning. Den kom ikke, og kampen ebbet ut på stillingen 1–1. Det var et resultat ingen av lagene egentlig kunne bruke til noe, men var nok mest skuffende for de røde djevlene som kunne se Manchester City sikre ledelsen på toppen av tabellen.

I kjølvannet av kampen har Manchester United-stjernen Marcus Rashford vakt enorm negativ oppmerksomhet, noe han ikke er helt alene om.

Rashford er en av de spillerne som skal være i form hvis drømmen om et EM-gull til England skal bli virkelighet. Det er gode Euro 2021 odds på at han skal bli turneringens toppscorer, men man bør kanskje tenke seg om to ganger før man spiller på ham hvis den dårlige formen der fortsetter.

Heftig kritikk av Rashford

Rashford klarte ikke å treffe målet en eneste gang, og han ble notert for bare en avslutning i løpet av hele kampen. Innleggene var det heller ikke noe å skryte av. De lå aldri der de skulle. Som om ikke manglende avslutninger og dårlige innlegg skulle være nok, han mistet også ballen hele 16 ganger!

Dette er ikke det første oppgjøret hvor Rashford blir kritisert. Det samme skjedde rett etter kampen mot West Ham i FA-cupen, og kritikken haglet etter kampen med kommentarer som at at han «er verre enn Martial», «Rashford har alltid trodd at han var Cristiano. Han er en klovn!» og «Det er på tide å droppe Martial og Rashford. Sistnevnte har vært spesielt udugelig i altfor lang tid, men han har tydeligvis sluppet unna med det». Vi avslutter denne gangen med den kanskje tøffeste kritikken; «Rashford er den mest inkompetente spilleren på United-laget. Han mister ofte ballen, skaper ingen sjanser, og ellers misbruker han sjansene».

Det er ingen tvil om at Rashford hadde en dårlig kamp mot West Bromwich, men han var tross alt ikke den eneste United-spilleren som spilte under pari. Det er ingen tvil om talentet hans, og det er vel bare et tidsspørsmål før det løsner for unggutten. Det er i hvert fall United avhengig av hvis de skal kunne være med og kjempe om tittelen i år.