Manchester United-stjerne: Premier League er ikke bedre enn Ligue 1

503

Edinson Cavani. Bilde: Ailura, Wikimedia.

Edinson Cavani har tilbrakt sju år i Paris Saint-Germain, før han i fjor høst signerte for Manchester United. Spissen mener ikke at Ligue 1 er svakere enn Premier League.

Cavani har stor erfaring fra europeisk toppfotball. Den uruguayske angrepsspilleren kom til italienske Palermo i 2007, og har siden spilt på toppnivå i europeiske land. Via Napoli og PSG havnet Cavani i Manchester United.

I et intervju med ESPN snakker Cavani om de forskjellige ligaene. Han mener ikke at kvaliteten i England er høyere enn i Frankrike.

- Annonse -

Les også: FK Haugesund starter damelag

– Jeg har alltid sagt om fotball at alle ligaer har forskjellige kjennetegn, men det gjør ikke den ene dårligere enn den andre. Husk at det var et fransk lag i Champions League-finalen forrige sesong, sier 34-åringen.

– Jeg ser ikke noe i engelsk fotball som er bedre enn i Frankrike eller Portugal. Man kan møte et portugisisk lag og tape, og deretter møter et engelsk lag og vinne, utdyper Cavani.

– Fotball er fotball, selv om den har blitt en veldig stor business, konkluderer han.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -