Manolas agent snakker ut om alle ryktene

265

Den greske landslagsspilleren Konstantinos Manolas er blitt koblet med en overgang, til flere storklubber rundt om i Europa. Nå snakker agenten hans for førstegang ut om alle ryktene. 

Den greske landslagsbacken  Konstantinos Manolas (25), er hot på overgangsmarkedet i disse dager. Hvor det ryktes at Roma skal være klar til å selge han for 45 millioner euro.

De seneste klubbene som har meldt sin interesse for spilleren er Inter og Arsenal. Men nå hevder hans agent at det er flere klubber. 

– Det er mye snakk om hans fremtid. Det er ikke noe vi klarer å skjule, hvor det er så mange rykter, så mange mulige scenarier med flere lag som viser interesse. Vi snakker med en klubb en dag, mens det neste dag er en annen, sier Ioannis Evangelopoulos til FCInterNews.

- Annonse -

– De andre klubbene er  Juventus , Barcelona , Paris Saint-Germain , Chelsea , Manchester United. Det er et nytt lag for hver dag. Blir det noe forlengelse med Roma? Nei,  fortsetter agenten.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -