Maradona: "England mangler talent og stål"

398

Maradona: «England mangler talent og stål»

Det argentinske ikonet Diego Maradona er ikke overrasket over at England røk ut mot Island i åttedelsfinalen i Euro2016. Han sier at Three Lions er «over-hyped», mangler talent og fortjente å tape.

«De løp rundt formålsløst,» skriver Maradona i sin spalte hos Times of India.

Å tape mot vesle Island med sine 330.000 innbyggere er trolig tidenes nedtur for England. Sjokktapet er tatt tungt, trener Roy Hodgson ga seg umiddelbart etterpå og flere høyprofilerte spillere måtte nok en gang reise hjem i stor skuffelse.

Maradona var selv med og felte England i VM i 1986 med den legendariske scoringen med hånda («Hand of God»), og hans navn er nå trukket inn i en liste av kritikere mot England som blir lengre og lengre.

- Annonse -

«Det var en overraskelse som ikke så ut som en. Island hadde ganske bra kommando i kampen og gjorde sitt til at de berømte rivalene løp rundt uten mål og mening, uten hensikt eller gift,» skriver Maradona.

«England er et «over-hyped» lag, de mangler talent og stål.»

«Selv om jeg blir overrasket om Island slår ut Frankrike, er det dette lille landet som har vært historien i EM så langt,» avslutter Maradona.

Bilde: Diego Maradona i VM 1986 mot England. (Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -