Marc Bartra: “Jeg angrer ikke på klubbskiftet”

297

Borussia Dortmund nye midtstopper Marc Bartra snakker for første gang ut om klubbskiftet, etter han valgte å forlate Barcelona. 

Marc Bartra fikk ikke mye spilletid for FC Barcelona. Derfor valgte han å skifte klubb til Borussia Dortmund før denne sesongen. Noe hovedpersonen ikke angrer på et sekund.

– Nei jeg angrer ikke på at jeg forlot FC Barcelona.  Det var en vanskelig beslutning å ta. Men samtidig ønsket jeg å spille fotball, ikke bare sitte på benken resten av karrieren min.  Her får jeg spille fotball, og det er noe jeg virkelig ønsker, sier Bartra til  Rac 1 og fortsetter:

– Dortmund viste stor interesse for meg fra starten av. Det var veldig tilfredsstillende å være en del av Barcelona, men jeg føler meg velkommen i Borussia Dortmund. Nå ønsker jeg å fortsette og utvikle meg (i Dortmund). Alt har gått så fort. Det er mye å lære, blant annet et nytt språk.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -