Marerittstart for Van Gaal

132

Manchester United fikk en marerittstart på sesongen, etter 1-2 for Swansea.
Manchester United – Swansea sparket i gang årets Premier League sesong, United presset på og hadde vel 5 frispark i løpet av de 20 første minuttene. Swansea skapte ikke en sjanse før i det 28 minutt, Sigurdsson var god som klarte å holde Smalling unna, han trillet ballen videre til Ki som banket ballen bak United målvakt David De Gea og 1-0 til Swansea. United presset på for en utligning, men får ingen uttelling før etter 52 minutter spilt av oppgjøret. Mata slår en corner og hvem andre enn Wayne Rooney brassesparker inn utligningen. 1-1 på Old Trafford. Etter 72 minutter og mot spillets gang dunker Gylfi Sigurdsson inn 1-2 bak en utspilt De Gea. Etter 95 minutter blir United snytt for et soleklart straffespark da innlegget fra Januzaj treffer hånden til Swansea kaptein Ashley Williams. Dermed blir det ikke flere mål og det ender med 1-2 til Swansea. Marerittstart for Van Gaal og United som har Sunderland i 2 runde på Stadium of Light. Mens Swansea derimot har nyopprykkede Burnley på besøk hjemme på Liberty Stadium.