Mark Zimmermann er ferdig i Jena

43
Jena logo

FC Carl Zeiss Jena har sparket trener Mark Zimmermann. Dette meddeler klubben på sin nettside. Sammen med Zimmermann må også assistenttrener Martin Ullmann forlate klubben.

- Annonse -

Jena har kun vunnet én av de siste 13 seriekampene. På fredag tapte laget 1-2 i bunnduellen mot Meppen. Med 17 poeng etter 18 kamper ligger Jena på en nedrykksplass i 3. Liga.

– Det var og er klubbens fremste mål å ikke rykke ned. Dette målet er truet og da trengtes det en avgjørelse, selv om den er vanskelig. Vi måtte ta stilling til om vi kan berge plassen i den nåværende konstellasjonen, eller om vi trengte å sette en impuls for å øke sjansen til å ikke rykke ned. Denne avgjørelsen var absolutt ikke lett, særlig på grunn av Mark Zimmermanns fortjenester, sier Jenas sportssjef Chris Förster.

Zimmermann ble hovedtrener i Jena i sommer 2016. I sin første sesong ledet han laget til opprykk til 3. Liga. 2017/18-sesongen avsluttet Jena på 11. plass.

Før sin tid som hovedtrener spilte Zimmermann i 10 år i Jena. Etter spillerkarrieren var han både assistenttrener og U19-trener i klubben.

Jena har ikke informert om hvem som overtar, men varsler en “snarlig” kunngjøring.

Kommentarer

kommentarer