Marko Grujic: – Jeg vil bli værende i Hertha Berlin

217

Marko Grujic håper at han kan bli i Hertha Berlin i ett eller to år.

I sommer leide Liverpool ut den serbiske midtbanespilleren Marko Grujic til Hertha Berlin for sesongen 2018/19 og så langt har det vært en stor suksess. Grujic har spilt 17 kamper for Hertha Berlin, og klubbens hovedtrener Pal Dardai, har bare rost den 22 år gamle midtbanespilleren. Tilbake i desember sa Dardai at Grujic er den beste midtbanespilleren han har sett i sine 22 år i Hertha Berlin.

Og kjærligheten virker å være gjensidig. I et intervju gjort med Sport Bild forklarer Grujic at han nyter å være i Berlin og håper å bli i klubben.

– Jeg har hatt en veldig god tid i Berlin. Hertha ga meg en flott mulighet til å spille i Bundesliga. Jeg er fortsatt ganske ung, og for meg har oppholdet i Hertha, i tillegg til skader, vært fantastisk så langt for å vise mine kvaliteter.

– Men det er ikke jeg som bestemmer, hva som skjer med fremtiden min. Men hvis jeg kunne velge meg selv, ville jeg bli i Hertha i et år, eller kanskje to år, sier Grujic.

- Annonse -

Grujic kom til Liverpool i januar 2017, men så langt har han bare spilt 14 kamper for klubben.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -