Markus Solbakken fornyer med HamKam

428
Markus Solbakken fornyer sin kontrakt i HamKam. Foto: HamKam.no

Markus Solbakken (sønn av Ståle Solbakken) fornyet kontrakten med HamKam med 2 nye år, opplyser HamKam på sin hjemmeside. – Jeg var aldri i tvil om å fortsette i HamKam, sier han til klubbens nettsted

- Annonse -

Markus Solbakken ble tildelt prisen som årets talent i PostNord-ligaen 2017.

HamKams trener, Kevin Knappen, er meget glad for å få med Markus på laget også i kommende sesong.

– Det neste steget er OBOS-ligaen, og jeg er ikke redd for å slippe han til der, sier Knappen til Hamar Arbeiderblad.

Markus Solbakken (17 år) er bokført med 32 seriekamper og 1 cupkamp for HamKam.

– Jeg kan bli bedre på alt og har masse å gå på. Men om jeg skal trekke fram noe spesielt så må det være at jeg vil produsere flere målpoeng, få bedre fysikk, i tillegg til å utvikle lederegenskaper. Det er ting jeg kommer til å ha mer fokus på, sier Solbakken til Hamar Arbeiderblad

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer