Marquinhos: “Håper PSG kjøper Kylian Mbappé”

229

Paris Saint-Germains midtstopperstjerne Marcos Aoás Corrêa, (Marquinhos), håper PSG henter Monacos stortalent Kylian Mbappé.

Den franske spissen Kylian Mbappé (18), som er jaktet av flere storklubber rundt om i Europa. Nå håper PSGs midtstopper Marquinhos at klubben henter ham til sommeren. Spilleren fikk sitt store gjennombrudd for AS Monaco denne sesongen.

Flere Klubber jakter 18-åringen

Kylian Mbappé jaktes blant andre av Real Madrid, Manchester United, Arsenal og Tottenham er blant klubbene som sies å vise interesse for supertalentet. Nå håper den brasilianske midtstopperen Marquinhos at klubben hans PSG, henter stortalentet til klubben i sommer.

– Det går veldig bra for ham i Monaco, og jeg håper at ledelsen i klubben følger ham – han er en spiller som kan gjøre en forskjell, og han har store kvaliteter, sier han ifølge Goal.com og fortsetter:

– Han er en veldig god spiller. I hans alder er det ikke lett å spille, og spille så jevnlig i Ligue 1. Han har også kommet inn i den franske troppen, han er i god form, han gjør mål og vil være en svært viktig spiller for Frankrike og Monaco.

Kommentarer

kommentarer