Marseille skal ha forsøkt å hente Yaya Toure

138

Marseille skal ha forsøkt i løpet av hele januar å lokke Yaya Toure i fotsporene til Patrice Evra og Dimitri Payet, men ivorianerne ønsker i stede for å kjempe om en ny kontrakt i Manchester City. 

Ivorianeren Yaya Toure er tilbake på laget til Manchester City etter han ble uvenn med Pep Guardiola, ifølge hans agent, Dimitri Seluk, så havnet Yaya utenfor laget. Men nå er spilleren tilbake i laget, og har i det siste startet flere kamper for Manchester City. Men klubben har ennå ikke tilbud han en ny kontrakt, og den nåværende kontrakten går ut til sommeren.

Derfor prøvde Marseille i løpet av januar  å hente den erfarne midtbanespilleren. Den franske klubben hadde håpet at de kunne klare å «lokke» Toure i fotsporene til Patrice Evra og Dimitri Payet, som begge er tilbake i den tradisjonsrike klubben. Det skriver L’Equipe ifølge calciomercato.com

Dette er de ikke lykkes når Toure i stedet håper å bevise at han fortjener en ny kontrakt med Manchester City. Marseille vil angivelig prøve å lokke Toure igjen etter sesongen.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -