Marseille videre etter ekstraomganger

116
Åttendelsfinalene er klar i den Franske cupen, hvor Monaco møter Marseille.

Doria sikret avansement for Marseille etter ekstraomganger mot Lyon i Coupe de France.

Olympique Marseille og Olympique Lyon møttes i 16-delsfinalen av den franske cupen. Kampen måtte gå helt til ekstraomgangene for å finne en vinner, og her var det Marseille som trakk det lengste strået.

Fanni førte hjemmelaget foran etter bare 25 minutter. Noe som varte frem til midten av den andre omgangen, da dukket Tolisso som er innleid fra Juventus, og utlignet for hjemmelaget. Før det fikk også Patrice Evra, blant annet kom på banen for Marseille.

Det ble ikke scoret mer i ordinær tid, og dermed fikk vi ikke ekstraomganger. Der var det Doria som fikk æren av å avgjøre til fordel for hjemmelaget etter en «fantastisk prestasjon fra Rémy Cabella. Som sendte Marseille videre til neste runde av cupen. Dimitri Payet fikk også sin debut foran hjemmefansen.

- Annonse -

I dag spilles de resterende kampen av 16-delsfinalen av Coupe de France. Hvor vi ser frem til hva de andre topplagene i Ligue 1 kan klare.

De andre kampen endte slik:

Bergerac – Lens 2-0

Bordeaux – Dijon 2-1

ChÂteaurox – Lorient 2-3

Le Poire-sur Vie – Strasbourg 0-1

Lille – Nantes 1-0

Quevilly – Consolat 3-0

Sarreguemines – Niort 0-3

Marseille – Lyon 2-1

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -