Martin Kreuzriegler: – Mer fokus på dødballer i Norge

397
Martin Kreuzriegler. Foto: Skjermdump SFTV.

Martin Kreuzriegler signerte 25 juni for Sandefjord og østerrikeren mener at fotballen i Norge og Østerrike er ganske lik, men at det også er noen vesens forskjeller.

– Jeg synes at det er ganske likt. I Norge er fotballen fysisk, det er den også i Østerrike. Kanskje er det litt mer fokus på press-spill i Østerrike, og i Norge er det mer fokus på dødballer og tidlige innlegg, sier Kreuzriegler til Fotballnerd.no

Møtet med norsk fotball for østerrikeren ble et 3-1 tap borte mot Brann. Mot Aalesund hjemme fungerte laget bedre og det ble en viktig seier for laget fra hvalfangerbyen.

– Vi gjorde en bedre jobb igår. I første omgang dominerte vi og hadde bra ballbesittelse, vi lot ikke Aalesund komme til noen klare sjanser. Scoringen vår var selvsagt veldig viktig og ga oss den nødvendige selvtilliten, sier østerrikeren.

- Annonse -

Les også: Vikstøl etter tap mot Molde: – Vi er heldige som ikke taper mer

2.omgang ble tøffere for Sandefjord, men de holdt unna

– I 2.omgang så kriget vi bra og hele laget forsvarte seg. Deilig at vi klarte å holde nullen og sikre oss 3 poeng, det var viktig, avslutter Kreuzriegler til Fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -