Mascherano åpner for en retur til Premier League

104

Barcelona-stjernen Javier Mascherano  utelukker ikke en retur til Premier League hvis han bestemmer seg for å forlate Barcelona, og sier han vil være åpen for andre klubber enn Liverpool.

Men argentineren tviler på at det blir Manhchester City , hvor han kan bli gjenforent med sin tidligere trener Pep Guardiola.  31-åringen Mascherano kom til Barcelona fra Liverpool i 2010 og har hatt stor suksess på Camp Nou, hvor han har vært med på å vinne tre Laliga-titler og to Champions League-triumfer og to Copa del Rey-titler.

Til tross for suksessen skal han være åpen for en retur til England, selv om han ikke forventer at hans tidligere Barcelona-sjef Guardiola vil komme til å ringe han, når han overtar de lyseblå fra Manchester.

Nei, nei, Pep ringer nok ikke til meg, sier han til The Independent.

- Annonse -

– Han vil nok ikke meg, nei, nei – men en retur til Premier League? Ja, det kan det bli.

– Mine følelser for Liverpool betyr ikke at jeg er bundet til dem. Hvis et lag fra Premier League i fremtiden er interessert i meg, og jeg har muligheten til å gå tilbake, kan du ikke si: «Nei, jeg vil bare spille for ett lag». Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Mascherano spilte i tre år i Liverpool 2007-2010.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -