Mata-perle da Watford ble snytt for straffe

329

Mata-perle da Watford ble snytt for straffe

Manchester United – Watford

Sted: Old Trafford

Tilskuertall: 75 272

Resultat: 1-0 (0-0)

- Annonse -

Banens beste (skribents mening): Juan Mata

Det var vanskelig å finne en klar bestemann etter dagens kamp. Kampen var jevn hele veien. Mata sto fram, strødde pasninger fra midtbanen, og kronet en god kamp med en fantastisk scoring. – Jeg scoret et fint mål, og jeg er veldig, veldig glad, sier Mata etter kampen.

Vurderte kandidater: de Gea, Rashford, Ighalo

Manchester United var høyt oppe etter søndagens seier mot Arsenal, og slet lenge mot nyopprykkede Watford. En jevn match ble vunnet av Manchester United. Mata sikret dermed Uniteds 4 strake seier i alle turneringer.

 Kampen åpnet forholdsvis rolig, og lagene åpnet med å ta og føle på hverandre. Tidlig i kampen kommer et United-innlegg til Martial som står helt alene. Martial virker overrasket over ensomheten, og når keeper Gomes er ute og forstyrrer, får ikke Martial satt ballen på mål. Like etter Martials eventyrlige sjanse, er det Watfords tur. Ighalo fyrer av, men de Gea varter opp med en kjemperedning.

Mer Watford. Blind gir bort ballen i United forsvaret, men Ighalo får ikke mye ut av det. Mye frem og tilbake på Old Trafford. Schneiderlin fyrer av et skudd som fort kunne blitt årets mål – dersom stolpene hadde stått litt lenger unna hverandre. Fyrer av på hel volley fra 25 meter, men den går like utenfor målet til Gomes. United var på vei til å ta over litt, men Ighalo var påskrudd. Får ballen inne i feltet, vender på en femøring og fyrer av. Ballen går 1 meter unna.

Ti minutter senere er det nok en gang mye rot i Uniteds forsvar. Ikke overraskende, den tidligere Lyn-spissen var på plass igjen. Fosu-Mensah henger ikke med, men de Gea varter opp med en fantomredning fra en annen planet. Like etter roter United mer, men denne gangen er de Gea først på ballen, og får klarert unna før Ighalo rakk frem.

En førsteomgang som var preget av mye Watford og Ighalo, og de var også det beste laget.

Kampen startet forholdsvis rolig, men det var en mer fartsfylt omgang i vente etter en sjansefylt førsteomgang. Som nevnt, høyere temp i matchen, men de største sjansene uteble. Etter hvert begynte Rashford å vise seg frem. Etter at han ble flyttet ut på kant, utfordret han motstanderen flere ganger, og kom seg ofte forbi, men igjen – de største sjansene kom aldri.

Vi måtte helt til 79 spilte minutter før vi fikk den skikkelige sjansen. En Watford-corner ble slått inn i feltet, og Prødl kaster seg frem. Stupheadingen går like utenfor målet. På reprisene ser vi at Watford ble snytt for en soleklar straffe etter at Darmian holdt i trøya til Prødl før han fikk satt hodet på ballen.

Få minutter senere drar Martial seg mesterlig fri fra tre-fire Watford-spillere. Det ender til slutt med en felling og et gult kort. På det påfølgende frisparket smeller det. Memphis hopper over, og Mata curler ballen vakkert opp i lengste hjørne.

Etter scoringen ror United seieren kontrollert inn. En jevn kamp, som godt kunne endt uavgjort.

Lagene:

Manchester United: de Gea – Varela, Blind, Rojo, Fosu-Mensah – Schneiderlin, Herrera – Memphis, Mata, Martial – Rashford

Watford: Gomes – Nyom, Prødl, Britos, Holebas – Behrami, Watson, Capoue, Abdi – Deeney, Igahlo

Gule kort:

Fosu-Mensah (23 min)

Britos (82 min)

Bytter – Manchester United:

Ut Rojo, inn Darmian (70)

Ut Herrera, inn Lingard (77)

Ut Mata, inn McNair (89)

Bytter Watford:

Ut Abdi, inn Suarez (70)

Ut Ighalo, inn Amrabat (74)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -