Mathew lånes til Osmanlispor

123

Ifeany Mathew forlater Lillestrøm. Midtbanespilleren spiller på lån i Osmanlispor fram til sommeren. Deretter har den tyrkiske klubben opsjon på å kjøpe nigerianeren.

– Vi er enige med Osmanslipor om en overgang som inneholder både en låneavtale og en opsjon om kjøp. Totalrammen er betydelig både når det gjelder det tyrkerne betaler i leiesum nå, og naturlig nok enda mer hvis de kjøper Mathew til sommeren. Jeg kan si så mye som at vi får et beløp på flere millioner kroner for å leie ham ut i fire og en halv måneder, sier LSKs sportssjef, Simon Mesfin, til klubbens nettside.

Mathew ble kjøpt av Lillestrøm i juli 2016. 22-åringen spilte 68 seriekamper (ni mål) for klubben fra Romerike. Etter to og et halvt år i klubben ønsket han å forlate LSK denne vinteren.

– Som sportssjef skulle jeg gjerne ha beholdt alle våre beste spillere. Men dette er en del av kretsløpet når det gjelder nigerianske spillere som vi henter til Åråsen. Mathew har gjort en strålende jobb for LSK i to og et halvt år. Planen var egentlig at han skulle selges i fjor sommer. Det ble aldri noe av, men nå fikk han en mulighet som han veldig gjerne ville ta. Avtalen ble såpass god at styret valgte å godkjenne avtalen. Da kan ikke vi gjøre noe annet enn å ønske Mathew lykke til videre, og takke for et veldig godt samarbeid. En ytterst profesjonell spiller som vi gjerne ser i LSK-drakta igjen, forklarer Mesfin.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -