Mathias Bringaker mener Start hadde fortjent seier mot Strømsgodset

261

(Start – Strømsgodset 2-2) Nyopprykkede Start endte opp med ett poeng i serieåpningen mot Strømsgodset. Målscorer Mathias Bringaker mener laget hadde fortjent seier.

Bringaker utlignet Lars-Jørgen Salvesens 0-1-scoring midt i andre omgang. Angrepsspilleren mener det er viktig å ha åpnet målkontoen tidlig i sesongen.

– Ja, det er viktig. Scoringer bidrar alltid til selvtilliten, sier han til Fotballnerd.no.

Starts Eman Markovic snudde kampen ikke lenge etter Bringakers scoring. Likevel klarte ikke hjemmelaget å sikre seg alle tre poeng: Herman Stengel reddet Strømsgodset ett poeng sju minutter før slutt.

Bringaker er fornøyd med lagets prestasjon. Han mener imidlertid at Start får dårlig betalt.

– Jeg synes vi presterer veldig bra i dag. Vi hadde definitivt fortjent tre poeng, mener 23-åringen.

Starts neste kamp er borte mot Sandefjord. Samtidig spiller Strømsgodset mot Odd.