Mbappé debuterte i PSG seier

196

Kylian Mbappé debuterte med scoring da PSG overkjørte Metz med 5-1 på bortebane fredag.

Stortalentet Kylian Mbappé har blitt koblet til flere storklubber i sommer, men havnet til slutt i Paris Saint-Germain. Mange mener det var penger som var hovedårsaken til at valget falt på PSG. Men i går kveld fikk han sin debut for den franske storklubben, da dem enkelt vant over bunnlaget Metz med 1-5.

I en kamp som både Neymar og Mbappé tegnet seg på scoringslisten, med et mål. 18-åringen som opprinnelig er på lån fra Monaco frem til sommeren. PSG skal etterplanen  kjøpe ham for 180 millioner euro etter at sesongen er over. Hjemmelaget hang lenge med i kampen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Etter at Edison Cavani først hadde sendt PSG i ledelsen etter 31 minutter før Emmanuel Rivière utlignet for hjemmelaget til 1-1 for Metz etter 37 minutter spilt av kampen.

Kylian Mbappe var involvert i mye av de avgjørende situasjonene i kampen, og spesielt når Metz ‘Benoit Assou-Ekotto etter 55 minutter fikk direkte rødt kort. Etter Ekotto taklet Mbappe bakfra, etter han først traff klokkerent på ballen taklet han likså greit 18-åringen. Noe som virket i overkant strengt idømt. Mbappé var raskt oppe på beina og var mannen som satte inn 1-2 tre minutter etter utvisningen til Ekotto. Stortalentet forsøkte å spille ballen igjennom til Neymar, men ballen ble blokkert. Mbappé fikk raskt tak i ballen og dundret ballen bak keeperen til Metz.

Det skulle bare gå tre minutter før 1-3 kom ved Verdens Dyreste fotballspiller Neymar. Like etter var Edison Cavani frempå og scoret sitt andre mål for dagen 1-4 til gjestene fra den franske hovedstaden. Brasilianeren  Lucas Moura fikk æren av å avslutte målfesten med 5-1 etter 87 minutter. Resultatet betyr at PSG topper Ligue 1 med fem seire på like mange kamper. Mens Metz ligger på en sisteplass med sine null poeng.